30.12.2011 Vesele praznike!!

Leto 2011 se poslavlja. V prihajajočem letu vam želimo veliko zdravja, sreče, nasmehov in slinastih poljubčkov :)

 

Na voljo so še 3 Atosov potomke iz psarne Brugal. Hera, Honey in Haidi so stare 3 mesece, redno razglistene, cepljene in nestrpno čakajo na nove lastnike. Več o leglu TULE. Če se zanimate za mladička iz te kombinacije, pokličite gospo Špelo na telefon 040-358-358.

 


30.10.2011 Mladički!

V psarni Bramiti so mladički stari že 7 tednov. Samičke Bonita, Balaja, Belinda in Baika ter samček Brady še iščejo nove domove. Aika in Athos, starša legla, imata oba odlične zdravstvene rezultate, in sicer HD:A/A, ED:0/0. Spodaj prilagam nekaj slikic. Informacije in rezervacije na 041- 389-422 - gospod Branko. Spodaj ena skupna slikca malih korenjakov:

 

 

Tudi mladički v psarni Brugal še čakajo na nove lastnike. Stari so 3 tedne in že veselo kobacajo. Več o leglu TULE. Če se zanimate za mladička iz te kombinacije, pokličite gospo Špelo na telefon 040-358-358.

Dodane so nove slike nekaterih Atosovih potomcev: Charly, Chenoa, Churchill, Coco, Caito in Brik.


5.10.2011 Mladički!

V psarni Brugal je Belladonna Bonny skotila 8 mladičkov, 5 samic in 3 samci. Mladički in mamica se dobro počutijo in lepo napredujejo. Več o leglu in več slik si lahko ogledate TULE. Če se zanimate za mladička iz te kombinacije, pokličite gospo Špelo na telefon 040-358-358.

     

 


18.9.2011 Mladički!

V psarni Bramiti je Aika skotila 7 mladičkov, 2 fanta in 5 punc. Mamica in mladički se odlično počutijo. Vsi mladčki so pravilno obarvani :) Aika in Athos, starša legla, imata oba odlične zdravstvene rezultate, in sicer HD:A/A, ED:0/0. Spodaj prilagam nekaj slikic. Informacije in rezervacije na 041- 389-422 - gospod Branko.

 

 
 

 

Okoli 7.10.2011 pa mladičke v psarni Brugalska pričakuje tudi Belladonna Bonny (Kitana x Elton John degli Antichi Mulini). Bella ima odlično telesno oceno in odlične rentgenske rezultate: HD: A/A, ED: 0/0, OCD free. Če se zanimate za mladička iz te kombinacije, pokličite gospo Špelo na telefon 040-358-358. Še dve slikici Belle:

 
  -  

 

 


6.9.2011 Poletje 2011!

Letošnje poletje smo res uživali. Večino vročih dni smo preživeli ob vodi :) Skupaj z Nino, BeeBee in Firom smo se odpravili na krajši dopust v Hrvaško Istro, kjer so se vsi trije bernci pošteno naplavali. V kampu so se obnašali prav super :) Spodaj nekaj slik, ki dokazujejo, kako lepo smo se imeli:

Mali in veliki morski pes! :) Athos in BeeBee BeeBee na Atosu!
Vsi 3 bernci skupaj! Besti! Athos in Best
Pozerji Moja Wubba! Atos, pridi se igrat!
Atos počiva Athos Benieshine, 6,4 let Athos Benieshine, 6,4 let
Athos Benieshine, 6,4 let Vsi 4 pesjani! BeeBee z velikim bratom Atosom

 

Nekje v sredini avgusta smo imeli slikanje pri Maji Rokavec.

     
   
     

 

Pa še super nedeljski izlet na Jezersko s švicarkama Nubo in Divo:

A lepo pozirava? Atos Atos
Best Uf, kako sem lep, ane? Nuba in Atos

 

 


14.8.2011 Mladički!

Aika pričakuje mladičke. Parjena je bila z Atosom. Oba starša sta zdrava in tipična predstavnika svoje pasme. Oba imata odlične zdravstvene izvide: HD:A/A, ED:0/0. Rodovnik mladičkov si lahko pogledate TUKAJ. Za več informacij pokličite gospoda Brankota na 041- 389-422.

 

Greste na počitnice in vaš ljubljenček ne more z vami? Priporočam preverjeno odlično varstvo pri Nini, kjer kužki bivajo v stanovanju, na voljo imajo velik ograjen vrt, kljub temu pa redno hodijo na sprehode. Več informacij ::TUKAJ::

 


2.8.2011 Nedeljsko lepotičenje :)

Uf, že dolgo nisem osvežila spletne strani. Preprosto kar ni bilo časa :) Zadnje čase se kar precej dogaja. V začetku junija sem s prijateljico Nino odletela v Španijo po njeno novo psičko DeVael's Absolutly Beautiful - BeeBee. BeeBee prihaja iz psarne DeVael's. Želim jima, da skupaj preživeta veliko srečnih let, tebi Nina, pa še posebej želim, da dosežeš zastavljene cilje z malo pošastko :)

Athos je paril lepo psičko Balida Polepske Udoli iz Češke, ki pa žal ni breja. Ker je Athos star že 6 let, sem se odločila ponoviti test semena, ki je pokazal, da je še vedno normalno ploden. Nekaj paritev sledi v poletju oz.jeseni.

Nekaj Athosovih potomcev je obiskalo razstave. Rezultate boste lahko našli na njihovih straneh.

Na lepo nedeljo, zadnji dan v juliju, sva z Nino uredili 3 bernčke :) Spodaj nekaj slik po preobrazbi :):

Moj poseben fant, Athos V vsej njegovi lepoti, spet Athos Moj drugi berni, Best

 

Besti in Athos - dobro izgledata Moj oči z Bestom in Atosom Best, BeeBee, Athos

 


16.5.2011 Rojstni dan in tekma v Ložnici!

Atos je 4.maja upihnil že 6. svečko! Še vedno je en velik bučman, ki nas vsakodnevno razveseljuje. Želimo mu še veliko let z nami :). Tukaj 3 njegove lepe slikce.

  -  

Pa še ena Bestova slike (starost 4,5 let):

 

7.5. sta se mednarodne razstave v Mariboru udeležila Hailey in Charly von Himmelblau. Oba sta prejela odlično oceno, Hailey pa tudi naziv PRM. Iskrene čestitike.! Dodali pa smo tudi slike Hachija.

V soboto, 14.maja, pa sem se z Atosom po dolgem času udeležila agility tekem KD Pluton. Jumping je bil tokrat res odličen, žal pa se nama agility ni najbolje izšel. 2 sliki (foto: Anja Troha):

 
  -  

 

 


23.4.2011 CAC Barje in obisk Harleyja!

V nedeljo, 17.4., je na Igu potekala državna razstava CAC Barje. Udeležila se jo je tudi Atosova hčerka Havana, ki je v razredu mladih prejela odlično oceno, naziv Prvak razreda mladih in Junior BOB. Čestitamo lastnikoma za uspešno prebit led :) Spodaj nekaj slikic z razstave:

  -  

 

Popoldne pa smo obiskali še Havaninega bratca Harleyja. Spet nekaj slik:

  -  

 

Nove slike pa smo dodali pri Havani, Hailey in Harleyju.

 


27.3.2011 Vesele in žalostne novičke!

V soboto, 26.3., je v Grosuplju potekal vzrejni pregled za bernske planšarske pse. Udeležba je bila rekordna, kar 26 prijavljenih psov. Pregleda se je udeležila tudi Athosova hčerka Carynthia's Amber Rose in ga uspešno opravila. Dobila je telesno oceno odlično - opis: dve leti stara, močne konstrukcije, dobrega tipa, kompaktna, pravilno oblikovana glava, temne oči, zadaj nastavljeno in odprta nošena uhlja, dober vrat, zgornja in spodnja linija, dobra okostenelost, dobra tekstura dlake, pravilno obarvana. Prijeten značaj. Danes nekoliko predebela. Stoja in gibanje: pravilno, gibanje izdatno.

Čestitamo! Missy je čudovita psička s prijetnim značajem, kar so poudarili tudi sodniki.

Popoldne smo obiskali Atosovega skoraj 1 letnega sina Aresa. Fant je čudovit, močan in zelo odprtega značaja. Tukaj nekaj slik, z Atosom sta se super ujela.

  -  
   
     
     
     

V psarni Fabula from Elag imajo na voljo še nekaj mladičkov iz kombinacije Bina Baby Blue in Conte Veneto Fenix, poleženih 1.3.2011. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 041/715 830 ali obiščite spletno stran psarne.

Danes pa je mavrični most prečkala čudovita psička Rina, Atosova najboljša prjijateljica iz otroštva. Rina, lepo se imej na drugi strani mavrice! Sožalje Nini in njeni družini :(


12.3.2011 Uživanje na Rogli!

In smo šli, spet na sneg - tokrat na Roglo :) Jaz, mami, Athos in Best smo 5 dni preživeli na sončni Rogli. Imeli smo se res čudovito, Athos in Best sta bila zelo opazovana in oboževana, prava atrakcija :) Kot vedno sta se odlično obnašal, nista povzročala prav nobenih problemov, tako da sta dopoldneve sama prespala v apartmaju, popoldne pa smo si privoščili doooolg sprehod po snegu :)

  -Preprosto uživanje na snegu!!  
Best! Best ponovno! Best in Athos
   
Moja 2 sončka: Athos in Best    

In ponovno dobre novice. 2 Atosovi hčerki sta bili slikani: Artemida (mama Boba) ima HD:A/A in ED:0/0, Carynthia's Amber Rose (mama Ruby Tuesday) pa ima HD:B/B, ED:0/0 in OCD free :)
Zelo smo veseli za te super rezultate. Če imate Atosovega potomca, bom zelo vesela, če opravite slikanje in me obvestite o rezultatih. Hvala!

Obiskali pa smo Angie (mama Aika) in prejeli slike njenih bratov Antesa, ki ga sedaj kličejo Ares, in Aresa.


10.2.2011 Uživanje na Pokljuki!

V začetku februarju smo preživeli 4 čudovite dni na Pokljuki pri prijateljici Neci :) Vreme je bilo fantastično, sonce je sijalo vse 4 dni, snega je bilo dovoj, da so se ga psi res naužili. Upam, da kmalu ponovimo :) Nekaj nepozabnih trenutkov smo ujeli tudi na slikah:--------Kako hitro šibamo! -----------------Athos, Diva, Nuba in Best-----------------Moj mali Besti :)---------------Mi trije! ------------------------ Prosim, daj mi piškot! ---------- Athos Bernieshine, skoraj 6 letBest of the Best Bernieshine, 4 leta------ Utrujeni psi so pridni psi!

 

Dodali smo nove slike Atosovih potomcev:

Hera

Havana

Churchill von Himmelblau


15.1.2011 CACIB Ljubljana I

Po dolgem času smo se udeležili razstave v Ljubljani. Z Atosom sva nastopila v razredu prvakov, kjer je od 4 samcev zasedel 2.mesto! Atos je bil odličen v ringu, super se je razstavljal:) Prvič se je razstave udeležila tudi njegova hčerka Hailey! Z lastnico Urško sta več kot odlično prebili led in si prislužili oceno zelo perspektivno! Čestitke mladi Hailey in njeni pravtako mladi lastnici :)

Zadnjih nekaj lepih sončnih dni smo izkoristili za sprehode z najboljšimi prijateljicami Nubo in Divo. Dve ne sneženi in ena s Krvavca! :) (foto: Neca Jerkovič)


8.1.2011 Srečanje legla Amelie&Athos

30.12.2010 je bila slikana tudi Ajka. Njeni rezultati so brezhibni: HD:A/A, ED:0/0, OCD: free. Prav identične rezultate je v začetku leta dobila Kelly. Čestitamo!

V soboto, 8.1.2011, smo se odpravili na srečanje mladičkov iz legla Amelie vom Schloss Waldreichs in Athos Bernieshine. Seveda ni manjkal niti stric Besti :) Žal se 2 mladičkom od 6 srečanja ni uspelo udeležiti. Upam, da jih vidim naslednjič. Igrali so se Athos, Best, Amelie, Blue, Charly, Caito, Cleo, Chenoa in Ronja. Prava pasja družba. Imeli smo se odlično! :)

 

 


NOVICE 2008 - 2009 - 2010 - 2011